NIEUWSBlock

Stereo design volgens Audioblock

Redactie HiFi.nl | 16 december 2012 | Block

Sinds vijf jaar ontwikkelt en produceert Audioblock audio apparatuur. Na een lange loopbaan in de audio industrie besluit Michael Block, oprichter en eigenaar van Audioblock, voor zichzelf te beginnen. Zijn ultieme droom is om hoogwaardige audioapparatuur bereikbaar te maken voor een groter publiek.

De ideeën van Michael Block laten zich goed illustreren als er meerdere componenten tot een set worden gesmeed. Zo zijn de cd-speler, geïntegreerde versterker en tuner even breed en diep. Ook zitten displays op dezelfde plek, evenals de knoppen voor bediening.

Zo is er bijvoorbeeld de C-100 cd-speler. Deze is geschikt voor cd, cd-rw, mp3 en hd-cd weergave en beschikt over da-conversie en een ringkerntrafo. Verder heeft hij een afgeschermd cd-loopwerk en is AB optioneel. De C-100 cd-speler is te koop voor 399 euro.

In de Audioblock lijn mag natuurlijk ook een geïntegreerde versterker niet ontbreken. De V-100 beschikt over 2 x 50 Watt RMS, vijf lijningangen, een phono mm ingang, een IR systeemafstandsbediening en afgeschermde voeding. De V-100 geïntegreerde versterker is te koop voor 499 euro.

Als laatste is er de tuner: de R-100+. Deze heeft als eigenschappen: FM/DAB+ tuner, 10 FM- en 10 DAB+ geheugenplaatsen en AB optioneel. Dit alles voor 399 euro.

“Met de aanschaf van Audioblock apparatuur weet de eindgebruiker zich langdurig verzekerd van een uitstekende basis voor een uiterst muzikale audio installatie,” vertelt Penta Electronics, importeur van Audioblock producten. 


EDITORS' CHOICE