NIEUWSTangent

Uitbreiding Alio serie aangekondigd door Tangent

Redactie HiFi.nl | 15 december 2012 | Tangent

Het Deense audiomerk Tangent presenteert de nieuwste aanwinst op haar bestaande radio-lijn Alio: het Tangent Alio FM/dock. Eerder was op HiFi.nl al te lezen over de Tangent Alio Junior en was er zelfs een Tangent Alio te winnen. Nu is het dus tijd voor iets nieuws.

Het Alio FM/dock is een digitale FM radio met een docking station, speciaal gemaakt voor iPod en iPhone. Terwijl de iPod of iPhone direct wordt opgeladen is de radio te bedienen met een afstandsbediening. Hiermee kun je door het menu scrollen en direct van muziek genieten.

Verder is de nieuwe Alio telg voorzien van een houten behuizing en glossy finish. Ook zijn er diverse kleuren leverbaar, zoals zwart, wit, rood en een speciale finish in walnoot.

Tangent beseft dat niet elke mobiele telefoon op het docking station past. Om toch iedereen te laten genieten van muziek via de mobiele telefoon bedacht Tangent de Bluetooth Dock Connector. Deze connector is te plaatsen in het docking station en maakt via bluetooth verbinding met elke mobiele telefoon. Natuurlijk werkt de Bluetooth Dock Connector ook voor tablet of pc, indien deze beschikken over bluetooth.

Het Tangent Alio FM/dock is per direct verkrijgbaar voor 199,95 euro. 

MERK

EDITORS' CHOICE