NIEUWSTangent

Zomerradio: Tangent Alio Junior

Omdat de zomer deze week in volle bloei is, en dat de komende dagen alleen maar 'erger' wordt, hebben we een willekeurige collectie portable radio's en dockingstations verzameld en zijn we er mee in de zon gaan zitten. Het resultaat plaatsen we later deze week, bij dezen alvast een voorproefje.

De Tangent Alio Junior FM/AM-radio is simpel, maar doeltreffend. Hij is eenvoudig te bedienen met drie knoppen: één voor het volume, één voor het afstemmen van het juiste kanaal, en met de laatste knop maak je een keuze tussen FM, AM of de aux-ingang. Met laatstgenoemde kun je het radiootje aansluiten op je mp3-speler.

(klikbaar)

Je kunt de Alio Junior op twee manieren instellen. Zo kan de Alio junior met de speakers direct naar de luisteraar toe gericht zijn, zodat een kleine groep mensen ‘in’ de muziek zit of met de speakers naar boven gericht, zodat een volledige ruimte gevuld is met muziek. De houten behuizing is afgewerkt met hoogglans lak. Hij heeft geen accu, dus je moet even zorgen dat je er vier AA-batterijen in stopt. 

Prijs: 129,95 euro. Hij is leverbaar in diverse kleuren, zoals zwart, wit, rood en bruin (meer informatie).

(klikbaar)

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »