Spectral kondigt tv meubel en sounddock aan

Redactie HiFi.nl | 15 december 2012 | Spectral Audio

Spectral komt met met twee nieuwe producten. Een klassiek, maar toch modern, tv-meubel en een combinatie van een meubel en sounddock in één.

“Het nieuwe tv-meubel ‘Disc’ van Spectral zorgt ervoor dat een liefhebber van klassieke meubels kan genieten van de modernste home cinema-technieken,” vertelt Spectral. De Disc biedt plaats voor verschillende oplossingen; zo is er plaats voor verschillende soundsystemen en randapparatuur, maar er is ook een plug-in optie voor iPhone en iPod.

Verder beschikt de Disc over een glasoppervlak in zwart, zilver, wit of NCS wenskleur, waarbij de binnenzijde altijd zwart is. Ook kan er gekozen worden voor een stof bespannen front in zwart, zilver of carbon en kan de voet uitgevoerd worden in helder glas of zwart glas en buis in aluminium. Optioneel zijn verder een soundsysteem, iPhone/iPod voorbereiding en draaibare tv-beugel.

Het nieuwe tv-meubel van Spectral

Naast dit nieuwe tv meubel kondigt Spectral ook de Music Box aan: een sleutelkast, rommelkast en dj-kast in één. De Music Box biedt naast amusement ook veel opbergruimte en is de basis voor de iPhone (inclusief iPhone oplader).

De Music Box beschikt over onzichtbare luidsprekers, geïntegreerde soundsystemen en docking mogelijkheden voor de iPhone. Ook hierbij kan weer gekozen worden voor verschillende uitvoeringen. Zo kan het glasoppervlak geleverd worden in zwart, wit, zilver of een NCS wenskleur; is de glazen zijkant bekleding standaard aan de buitenzijden en kan bij de stof front gekozen worden uit zwart, wit of carbon. Verder is bij de Music Box standaard een SCA1 soundsystem inbegrepen.

Kijk voor meer informatie op de website van Spectral.

MERK

EDITORS' CHOICE