NIEUWSMeridian

Meridian lanceert Media Source 200

Redactie HiFi.nl | 13 december 2012 | Meridian

Na de overname door Meridian van Sooloos heeft het concern nu een volwassen lijn van high-end digital media systems, zoals ze het zelf noemen. De laatste aanwinst in deze productlijn is de Media Source 200.

Het complete, compacte en elegante systeem is de meest eenvoudige manier om muziek op hoge kwaliteit overal in huis te beluisteren. Het toevoegen van extra zones wordt een fluitje van een cent. Het is de missing link tussen Meridian's Digital Media Network en praktisch iedere hifi-set. Het apparaatje meet 80 x 139 x 34 millimeter en weegt nog geen 2,5 ons. Toch beschikt de Media Source over aan analoge stereo uitgang, een optische S/PDIF uitgang, een Meridian Speakerlink (RJ45) uitgang en uiteraard een Ethernet verbinding voor alle noodzakelijke communicatie met de buitenwereld.

Bediening kan geschieden via de Meridian MSR+ remote, Meridian Sooloos Control 15 of met een iPhone/iPad met de speciale Meridian Sooloos app. Plaatsing van het apparaat is door de geringe afmetingen zorgeloos en onopvallend, maar als klap op de vuurpijl kan de Media Source 200 zelfs in de laatste DSP in-wall luidsprekers van Meridian worden geïntegreerd. De Meridian Media Source 200 is vanaf heden verkrijgbaar bij de betere hifi-speciaalzaak en gaat € 749,- kosten. 

Kijk voor meer informatie op de website van importeur Viertron.


EDITORS' CHOICE