NIEUWSMcIntosh

Nieuw: McIntosh D100

Redactie HiFi.nl | 12 december 2012 | McIntosh

McIntosh introducteert met de D100 een nieuwe digitale voorversterker. De D100 is, om even compleet te zijn, een op afstand bestuurbare digitale stereo voorversterker met vijf digitale ingangen (2 Coaxiale, 2 optische en 1 USB), en heeft zowel een variabele als een vaste volume audio-uitgang. Het is daarmee een eenvoudige oplossing om digitale muziek af te spelen via een bestaand McIntosh systeem.

Het klassieke aangezicht met de chrome knoppen, het handgemaakte zwart-glazen frontpaneel en de authentieke groene verlichting zijn net als alle andere McIntosh componenten prachtig in stijl gemaakt. Zijn krachtige ingebouwde hoofdtelefoonversterker zal het geluid van uw favoriete muziek goed doen laten klinken, zodat u kunt genieten van een ultieme persoonlijke luisterervaring.

De McIntosh D100 maakt gebruik van een 8-kanaals, 32-bit, 192 kHz D / A-omzetter met een breed dynamisch bereik en een extreem lage vervorming. De achtkanaals D / A omzetter wordt gebruikt in stereo Quad Balanced mode. Muziek op alle niveaus wordt gereproduceerd met uiterste precisie en elegantie.

Kijk voor meer informatie op de website van McIntosh.

MERK

EDITORS' CHOICE