The Rolling Stones bij AudioXperience

Redactie HiFi.nl | 11 december 2012 | Fotografie Fabrikant | Linn

Liefhebbers van goed geluid en The Rolling Stones doen er goed aan hun agenda op donderdagavond 13 december vrij te houden. AudioXperience in Nuenen viert dan namelijk samen met Linn de vijftigste verjaardag van ‘The World’s Greatest Rockband’.

Het belooft een spannende en muzikale reis door de enerverende carrière van de Engelse rockband te worden. Dat gebeurt aan de hand van het nieuwste album Grrr!, dat in Studio Master kwaliteit wordt afgespeeld op een muzieksysteem van Linn.

Een medewerker van Linn is aanwezig om meer te vertellen over The Stones in het algemeen en de beluisterde opnamen in het bijzonder. Want of het nu gaat om de laatste Studio Master release, een track van Spotify of een bioscoopfilm; met een muzieksysteem van Linn bent u gegarandeerd van de best mogelijke weergave.

Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom bij AudioXperience. Om 20 uur start het officiële programma. “Zoals je van ons gewend bent, wordt ook de inwendige mens niet vergeten”, laat de speciaalzaak uit Nuenen nog weten.

Wel verzoeken Martijn en Erik van AudioXperience je komst aan te kondigen via info@audioxperience.com of een telefoontje naar 040-2906344. Je vindt AudioXperience op Spegelt 66 in Nuenen.

MERK

EDITORS' CHOICE