Decembermaand bij Wifimedia

Redactie HiFi.nl | 02 december 2012 | Sonos

Wifimedia heeft in de laatste nieuwsbrief van het jaar veel te melden. Zo staat december in het teken van het verbeteren van connecties. Gedurende de hele maand toont Wifimedia een aantal oplossingen die zullen verrassen, zoals een andere stroomkabel, een goede usb kabel en een CAT7 netwerkkabel. Dit alles om de geluidskwaliteit te verbeteren.

Deze week staat bij Wifimedia in het teken van de samenwerking tussen mediaspeler, netwerk harde schijf en PC. Naar aanleiding hiervan zijn er een aantal producten in de aanbieding.

Zo is er Sonos, welke gemakkelijk met een NAS te koppelen is. Wanneer je deze week een Sonos Connect, in combinatie met een geselecteerde NAS, koopt, ontvang je 10% korting op de NAS.

Naast de NAS aanbieding heeft Wifimedia deze week nog meer producten met korting. Benieuwd? Lees dan de volledige nieuwsbrief hier.

Daarnaast heeft elke volgende week ook een thema bij Wifimedia. Iedereen is dan welkom in de winkel voor een passend advies. Zo staat Wifimedia van 3 tot 8 december in het teken van verschillende manieren om een Wifi signaal in huis te verbeteren.

Van 10 tot 15 december worden er oplossingen getoond om een mediaspeler te voorzien van de juiste DAC. Op de laatste dag van deze week, 15 december, wordt in samenwerking met NAD de nieuwste M50 netwerkspeler gedemonstreerd.

Ook zo’n last van al die kabels? Van 17 tot 22 december laat Wifimedia zien hoe je met een minimum aan kabels een maximaal profijt kunt hebben.

Van 24 tot 29 december is het DLNA week. Hoe werkt dit en wat zijn de voor- en nadelen?

In de eerste week van het nieuwe jaar, van 31 december tot 5 januari, is het computer audio week. Deze week is te zien hoe je een high-end speler kunt realiseren met een pc of Mac.


EDITORS' CHOICE