NIEUWSJVC

Nieuwe JVC D-ILA in demo bij CinemaDream


Redactie HiFi.nl | 30 november 2012 | Fotografie Fabrikant | JVC

Nu bij CinemaDream uit Buren in demo: de spiksplinternieuwe JVC DLA-RS56 projector. Het is één van de vier nieuwe projectoren uit de D-ILA Reference Series van JVC.

De DLA-RS56 biedt 4K (UltraHD) projectie met een extreem hoge contrastverhouding van 90.000:1 door het optische systeem met e-shift 2 Technology waaronder de Multiple Pixel Control beeldprocessor. Samen het andere topmodel uit de lijn, de DLA-RS66, is de DLA-RS56 getest en goedgekeurd door THX.

Beide modellen kregen daarop het THX 3D Display certificaat toegekend. Deze certificatie bevat meer dan vierhonderd beproevingen waarbij zaken als kleurnauwkeurigheid, crosstalk, kijkhoek en videoverwerking worden geëvalueerd om te verzekeren dat de projector direct na het uitpakken de indrukwekkende 3D en 2D prestaties levert.

De vier nieuwe projectoren van JVC kunnen door middel van een nieuw ontwikkeld app worden bediend met smartphone of tablet. De prijzen variëren van 2999 euro voor de DLA-RS48 tot 9999 euro voor de DLA-RS66. Cinema Dream heeft een of twee modellen uit de lijn permanent in demo.

Je vindt CinemaDream aan de Hulsterstraat 26a in Buren.

EDITORS' CHOICE