NIEUWSArgon

Nieuw: Argon 7340Av2/7350Av2 luidsprekers


Redactie HiFi.nl | 01 augustus 2012 | Argon

Argon heeft twee nieuwe actieve boekenplankluidsprekers op de markt gebracht: de 7340Av2 en de 7350Av2. Laatstgenoemde is het grote broertje van de 7340Av2 maar beiden hebben genoeg interessante features aan boord.

Zo beschikken beide modellen over een krachtige Kevlar woofer, uitgerust met een grote magneet, soft-dome tweeter en solide, vergulde aansluitingen. De behuizing bestaat uit 12mm dik MDF en is de baffle nog eens 5mm extra dik om resonanties te verkomen. De behuizing is afgewerkt met een fraaie hoogglans lak in zwart of wit.

Voor de bescheiden afmetingen produceren deze modellen volgens Argon een indrukwekkend laag en volume maar hier is de 7350A, dankzij de grotere behuizing en woofer, in het voordeel. Dit model heeft een vermogen van 2 x 30 Watt en een vijf inch woofer. Het kleinere broertje biedt 2 x 15 Watt en heeft een 4 inch woofer aan boord. Een optie is daarom het toevoegen van de Argon SUB 850 waarmee diep laag mogelijk wordt. Kijk op de website van Argon voor meer informatie. 

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »