Boston Acoustics SoundWareXS in wit

Redactie HiFi.nl | 22 november 2012 | Boston Acoustics

Boston Acoustics heeft bekendgemaakt dat de SoundWareXS Digital Cinema home theatre-systeem vanaf nu ook in hoogglans wit leverbaar is. Dit gebeurt in navolging van feedback van consumenten en lifestyle-trends.

Met slechts twee luidsprekers en een subwoofer is de SoundWareXS Digital Cinema een vereenvoudigd alternatief voor een traditionele receiver met 5.1-surroundsound-systeem. Dankzij het formaat en de eenvoud is het tevens een goed alternatief voor een soundbar-luidsprekeroplossing, aangezien het een grotere flexibiliteit biedt bij de installatie.

Het is een eenvoudige plug-and-play oplossing voor consumenten die willen genieten van goed geluid via hun televisie. Omdat de versterker voor de satellietluidsprekers is ingebouwd in de subwoofer van de SoundWareXS Digital Cinema, zijn een receiver of extra componenten niet nodig. Bovendien kan het systeem zeer eenvoudig worden geïnstalleerd en gebruikt.

De SoundWareXS Digital Cinema heeft een digitale optische ingang voor echte Dolby Digital-decodering, RCA AUX-ingangen en een mini-stereo AUX-ingang voor een draagbare mediaspeler. Voor nog meer flexibiliteit is de SoundWareXS Digital Cinema ook geschikt voor Bluetooth, zodat je draadloos audio kunt afspelen vanaf een tablet, laptop, iPhone, Android- of BlackBerry-apparaat.

Zie de website van Boston Acoustics voor meer informatie. 


EDITORS' CHOICE