NIEUWSPSB Speakers

Nieuwe hoofdtelefoon PSB heet M4U 1

Na de M4U 2 over-ear hoofdtelefoon met actieve noise cancelling (test!), komt PSB Speakers nu met de M4U 1. Een iets simpelere uitvoering dan zijn voorloper, zo ontbreekt de noise cancelling, maar met dezelfde muzikaliteit door de toepassing van de Room Feel-technologie.

PSB Speakers stopte veertig jaar kennis van speaker design in de Music For You (M4U) serie. “Er zijn goede wetenschappelijke gegevens over het gehoor en de meting van het gehoor welke zijn gemeten bij het National Research Council in 1970,” zegt PSB’s Paul Barton. “We hebben de kennis van akoestiek die we hebben opgedaan bij eerdere projecten toegepast op de M4U 1. Ook hebben we deze gecombineerd met diverse andere metingen om een meer nauwkeurige overdracht functie te creëren.”

De lichtgewicht hoofdtelefoon beschikt over oorkussens die zelfinstellend zijn en zodoende een nauwkeurige pasvorm aannemen. Een ander grappig - en uniek - detail is dat het snoer zowel links als recht ingeplugd kan worden, waardoor je geen last meer hebt van het gekruiste snoer.

Je krijgt overigens twee snoeren meegeleverd bij de M4U1. Een conventioneel snoer en één met een in-line afstandsbediening met ingebouwde microfoon voor wanneer je luistert via je mobiele telefoon en telefoontjes wilt kunnen beantwoorden. Daarnaast worden extra oorkussens meegeleverd, buiten standaard accessoires als een 6 mm jack plug en een vliegtuigadapter.

De PSB M4U 1 is vanaf volgende week verkrijgbaar in de kleuren Baltic Grey, Monza Red en Black Diamond en heeft een adviesprijs van 279 euro. Kijk voor de specificaties op de website van PSB Speakers. Bekijk ook eens onze Hoofdtelefoon Special.


EDITORS' CHOICE