KlankBart nieuw aanspreekpunt avielo videoprojectoren

Het door Bart van Vreedendaal opgerichte bedrijf KlankBart is vanaf heden het aanspreekpunt voor verkoop en ondersteuning van de aviele videoprojectoren van het Noorse projectiondesign.

Steeds meer installateurs adviseren een avielo videoprojector aan hun klanten wanneer er hoge eisen worden gesteld. Samen met projectiondesign besloot Van Vreedendaal dat advies en support beter vanuit een nieuw opgezette organisatie kunnen worden uitgevoerd. Daarom is KlankBart opgericht.

De Radiance uit de avielo reeks van projectiondesign.

Van Vreedendaal komt bij Clofis vandaan en heeft in die tijd al ruim tien jaar gewerkt met de mensen achter projectiondesign en dus heel veel ervaring met dit mooie merk. De avielo serie is de home cinema lijn van projectiondesign, high performance projectoren die met de hand gebouwd worden in Fredrikstad, Noorwegen.

Iedere projector wordt speciaal voor de klant gemaakt. Eén van de unieke kenmerken van de avielo projectoren zijn de bijzonder goede lenzen die worden gebruikt in alle modellen, dit resulteert in een zeer scherpe weergave. En omdat er in bijna elk model keus is uit diverse lenzen is het bijna in elke situatie mogelijk om een avielo home cinema projector in te passen. De projectoren maken kwaliteit die omarmd wordt in de filmindustrie, beschikbaar voor de consument.

In de avielo serie vinden we ook de Quantum.

De avielo projectoren worden exclusief verkocht via een geselecteerd dealernetwerk. Meer info op de websites van KlankBart en/of avielo. KlankBart is ook te vinden op Twitter.


EDITORS' CHOICE