NIEUWSElipson

Elipson Planet L Wireless


Redactie HiFi.nl | 13 november 2012 | Elipson

Vandaag in onze Luidspreker Special - het Franse Elipson vult het Planet programma met de opvallende rode, witte en zwarte luidsprekerbollen aan met een nieuw systeem: de Planet LWireless.

Er is maar weinig nodig om deze actieve luidsprekers in werking te stellen, zo meldt importeur AV-Tunes; een iPad of PC is voldoende om muziek van het eigen netwerk ongecomprimeerd af te spelen. Letterlijk en figuurlijk, want de Planet LW heeft naast zijn eigen Bang & Olufsen ICEPower versterkers tevens een D/A converter aan boord om muziek in CD kwaliteit weer te geven.

In elke speaker huist een 2x50Watt IcePower versterker van B & O die direct gescheiden de tweeter en woofer aanstuurt. "Weg met alle kastjes, je gebruikt de meegeleverde dongles om je muziek weer te geven, of beter gezegd alle geluiden uit je computer. Dus ook You-tube filmgeluid bijvoorbeeld, of internet radio/ muziek. Et voila, c'est tout!"

De Wireless Planet's worden geleverd met een ring waarop de luidspreker geplaatst wordt. Tevens is er de mogelijkheid om de luidspreker op een stand te plaatsen, aan de muur of zelfs het plafond te bevestigen, met behulp van de optionele accessoires. 

De Planet LW is per direct leverbaar, in de bekende kleuren rood, zwart en wit. Prijs per paar €1690,-. Kijk hier voor een achtergrondartikel over de Planet L bollen, of lees onze uitgebreide recensie uit Music Emotion. 

Importeur: AV-Tunes


EDITORS' CHOICE