NIEUWSNiveo

BMB Electronics en Niveo sluiten distributie deal

Redactie HiFi.nl | 02 november 2012 | Niveo

Niveo heeft BMB Electronics B.V. benoemd als distributeur voor Niveo Professional producten. Door de deal kan BMB haar klanten in het Custom Install kanaal, de retail, marine en commerciële sector voorzien van de Niveo netwerk producten. Daarnaast zal BMB ook zorgen voor de technische support en training.Willem Bok, eigenaar van BMB Electronics: “Wij zoeken al een tijdje naar een geschikte leverancier van netwerk producten. De Niveo Professional range van producten is uniek in de manier waarop het speciaal ontworpen is voor de Custom Install markt, en de eisen die daar gesteld worden. Hierdoor, samen met het hoge service niveau en de support, zijn wij verheugd om Niveo aan ons portfolio toe te voegen.”

BMB zal vooral focussen op de Niveo Professional producten, in het bijzonder de Managed Switches en de Managed Access Points. Daarnaast gaat BMB ook de Niveo NAS Series en de  Niveo Draadloze ADSL2/2+ Gigabit Broadband Firewall Router voeren. De serie van Managed Switches, zijn geschikt voor zowel UTP als glasvezel. Dit past uitstekend bij de nieuwe glasvezel oplossing van Planet Waves die BMB Electronics onlangs introduceerde.

Jaap Drost, Managing Director van Niveo: “Wij zijn er trots op om met BMB als partner te werken. BMB is een professionele organisatie, gefocust op een hoog serviceniveau in de Custom Install markt. We kijken uit naar een gezonde groei, die er zeker gaat komen met één van Europa’s leidende distributeurs.”

BMB Electronics zal dan ook Niveo laten zien op ISE 2013.


EDITORS' CHOICE