NIEUWSPhilips

Philips presenteert nieuwe lichtinnovatie hue

LED-licht in huis dat met behulp van een speciale app op smartphone of tablet bediend wordt; het kan vanaf nu met hue van Philips, de nieuwste lichtinnovatie van de Eindhovense elektronicagigant.

Met Philips hue is het mogelijk om verlichting digitaal af te stemmen op persoonlijke wensen en voorkeuren voor wit en gekleurd licht. Voor iedere kamer en gelegenheid kan op elke afstand een andere sfeer worden gecreëerd. Door de eindeloze variaties in licht, kan Philips hue volledig aangepast worden aan de leefstijl van de individuele gebruiker of het gezin.

Philips hue werkt met bestaande fittingen en is eenvoudig te installeren. De lampen worden in de armaturen gedraaid en de bridge wordt aangesloten op de WiFi-router. Na het downloaden van de hue app werkt de verlichting meteen. Thuis en op afstand kunnen de lampen ingesteld worden op helderheid en op verschillende kleurtinten, ook met behulp van timers. Bekijk hier een video over wat hue inhoudt.

De starter kit van 199 euro bevat drie speciale hue lampen van 600 lumen (vergelijkbaar met 60 Watt) en een bridge om de lampen aan te sturen. Een losse hue lamp kost 59 euro. Op één bridge kunnen tot vijftig lampen worden aangesloten. Elke hue lamp biedt alle tinten wit - van zacht-warm tot helder-koud, plus een breed scala aan kleuren. Een hue lamp verbruikt 80% minder energie dan een conventionele gloeilamp.

Philips hue is exclusief verkrijgbaar in de Apple Store in Amsterdam en via de online shop op Apple.com. Meer informatie over Philips hue vind je hier.

MERK

EDITORS' CHOICE