NIEUWSBose

Nieuwe home cinema sets van Bose


Redactie HiFi.nl | 06 november 2012 | Fotografie Fabrikant | Bose

Naast de L1 Compact, dropt Bose nog enkele nieuwe producten op de markt. Wat te denken van de nieuwe Lifestyle-home entertainment systemen V35, 235 en 135?

De bedieningsconsole van de verschillende Lifestyle systemen.

Of je nu een soundbar, twee speakers of the full monty met vijf luidsprekers wil, met de drie nieuwe Lifestyle-home entertainment systemen biedt Bose voor ieder wat wils. De strak ogende systemen gaan feilloos op in elk interieur, terwijl achter het uiterlijk diverse innovatieve technologieën schuilgaan. Deze technologieën zorgen voor een veel minder complexe en veel prettigere home cinema-ervaring.

Bose Lifestyle 135 is voorzien van een soundbar.

Neem bijvoorbeeld de ADAPTiQ-technologie. Het geluid wordt geoptimaliseerd voor de ruimte waarin het systeem geplaatst is. Wat voor vorm, grootte of indeling deze ook heeft, ADAPTiQ zorgt voor een harmonieuze samensmelting. Om die harmonie in uw hele huis te ervaren, heeft de fabrikant Bose link bedacht. Hiermee kun je het systeem uitbreiden naar andere kamers - en zelfs naar buiten.

Bose Lifestyle 235 heeft twee Nieuwe Gemstone ES-arrays met ieder drie drivers.

Daarnaast werken alle drie de systemen dankzij de Unify-technologie harmonieus samen met andere entertainmentbronnen zoalsbijvoorbeeld een DVD- of Blu-ray speler. Lifestyle 135 en 235 kosten 2749 euro, terwijl aan de V35 een prijskaartje van 3779 euro hangt.

Bose Lifestyle V35 beschikt over een systeem met vijf Jewel Cube speakers.

EDITORS' CHOICE