NIEUWSAvalon

Weekend tips


Redactie HiFi.nl | 28 oktober 2012 | Avalon

Dit weekend hoeft niemand zich te vervelen, want de agenda staat weer eens bomvol. Er is voor ieder wat wils en daarbij ook nog eens verspreid over Nederland.

Zo presenteert Chattelin Audio Systems dit weekend de Avalon Compás in Den Haag. De Compás is een cross-over tussen de Avalon Time en Transcendent. Ook hier is gekozen voor een 1 x 1” Concave Ceramic Neodymium Tweeter, 1 x 4” Concave Ceramic Midrange en 2 x 9” Ceramic Honeycomb woofers. Naast de Compás is er een tweede primeur: Spectral’s nieuwste mono eindversterkers, de DMA 400. Speciaal ingevlogen voor deze show!

Ook in Limburg is genoeg 'hifi's' te doen. Hier is iedereen welkom bij de open dagen van Hay-End Audio. Een weekend waarin alle ruimte is voor muziek, techniek en een goede discussie. Ook is er een primeur aanwezig in de vorm van de 553 luidspreker uit de nieuwe Artephonos Peitho serie.

Vanaf 10 uur start er een Magico Q7 show bij Rhapsody in Hilversum. De Q7 wordt hierbij aangestuurd met de nieuwe referentieversterkers van Pass Labs, de XP-30 line stage en de XS-300 uit vier componenten bestaande eindversterkers. Ook aanwezig: dCS Vivaldi.

Verder is het ook dit weekend weer tijd voor een nieuwe show in de Musical Fidelity XXXperience reeks. Vandaag is Hobo Apeldoorn aan de beurt en hier zijn de volgende producten aanwezig: AMS primo buizenversterker, AMS 50, AMS 100, AMS cd topklasse cd-speler en AMS 35i.

Last but not least geeft Sights&Sounds morgen een demonstratie met streaming audio, welke plaats vindt bij CILO interieurs in Zutphen. Hier zijn diverse producten aanwezig van Geneva Audio, Simple Audio en Linn. 

EDITORS' CHOICE