Penta Electronics distributeur Paradigm/Paradigm Shift


Redactie HiFi.nl | 20 oktober 2012 | Sonic Frontiers

Penta Electronics laat weten dat het vanaf nu distributeur is van Paradigm en Paradigm Shift luidsprekers. Penta is al sinds haar oprichting gespecialiseerd in de import en distributie van de betere apparatuur voor de weergave van beeld en geluid.

Paradigm ontwikkelt al meer dan twee decennia onderscheidende en prijswinnende luidsprekers voor de weergave van muziek en filmsoundtracks. Belangrijk hiervoor is het onderzoek dat gedurende lange tijd door het Canadese National Research Counsil werd uitgevoerd. Hier werd een antwoord gezocht op de vraag: “Wat is goed geluid?” Voor Paradigm waren deze resultaten de basis voor haar ontwikkeling.

Als het om de praktische toepassing van deze kennis gaat, heeft Paradigm maar een doel: het steeds weer beter doen. Zelf zeggen zij dat ze dit doen door betere metingen, betere materialen, betere componenten en uiteindelijk betere luidsprekers.

Deze luidsprekers hebben ondertussen al meer dan 400 onderscheidingen ontvangen en worden geprezen in veel tijdschriften. Andere merken van dezelfde eigenaar zijn Anthem, Anthem Statement en Martin Logan.

EDITORS' CHOICE