NIEUWSHepta

Hepta Meubels & Audioshow

Redactie HiFi.nl | 18 oktober 2012 | Hepta

Na het afsluiten van een succesvolle X-fi show viel het Jacco Bakker en Cris Rutgers op dat er nauwelijks shows zijn waar de integratie van maatwerk meubilair en top hifi wordt getoond. Daar komt in december verandering in!

Op een oppervlakte van totaal 1.100 m2 tonen Bakker en Rutgers hun kunnen aan alle bezoekers die de decembershow van Meubelatelier Jacco Bakker bezoeken. Dit is een prima gelegenheid om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen met de meubelontwerper die voor elke woonwens wel een oplossing heeft.

Van hoogwaardig audiomeubel tot en met zwevende dressoirs met vernuftig ingebouwde TV-liften; voor iedereen is hier een oplossing op maat te vinden. Natuurlijk is Cris Rutgers ook aanwezig met luidsprekers van Hepta en diverse elektronica, waaronder Marantz en Cambridge.

Tevens worden er korte rondleidingen gegeven in de showroom en de meubelmakerij en zijn er diverse halfproducten te zien van zowel meubels als luidsprekers.

Je kunt de show bezoeken van donderdag 27 december t/m zaterdag 29 december  bij Meubelatelier Jacco Bakker in Heerhugowaard. Deze dagen ben je welkom tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Parkeren en entree zijn gratis.

Meubelatelier Jacco Bakker
Dopplerstraat 33
Heerhugowaard

Kijk op de website van Hepta Design Audio voor meer informatie.

MERK

EDITORS' CHOICE