NIEUWSMarmitek

Marmitek Bluetooth oplossingen

In onze themamaand besteden we aandacht aan een aantal tests van docking stations, zij het via fysieke docking of via bijvoorbeeld AirPlay. De techniek die voor draadloze streaming ook een relevante rol blijft spelen, is Bluetooth - zeker gezien de gevolgen van de nieuwe Apple connector, die docking op bestaande apparaten lastig maakt.

Dankzij Bluetooth kun je evengoed van je persoonlijke muziek genieten zonder draadjes en gedoe. Bovendien heb je vaak een veel betere geluidskwaliteit dan wanneer je naar muziek luistert via de ingebouwde speakers van je smartphone of (tablet) pc. Ook Marmitek biedt daar diverse oplossingen voor. Het merk somt er in de nieuwsbrief een aantal op; 

De ontwikkeling van A2DP heeft het mogelijk gemaakt hifi stereogeluid over een draadloze Bluetooth verbinding te verzenden. Dit is kwalitatief veel beter dan de eerste Bluetooth audio die slechts bedoeld was voor spraakoverdracht. Marmitek Bluetooth HiFi oplossingen zijn geschikt voor alle audio apparaten die met Bluetooth A2DP zijn uitgerust. A2DP is de standaard voor alle smartphones, tablet Pc's en MP3 spelers met Bluetooth.

Marmitek heeft een reeks bluetooth producten onder de toepasselijke naam ‘BoomBoom’. Deze bestaat onder andere uit een over-the-ear hifi Bluetooth koptelefoon, een draadloze speaker en een bluetooth muziekontvanger. We lieten er al een aantal voorbij komen, en de BoomBoom 152 was zelfs onderdeel van ons zomerse radioportret. Kijk voor de volledige lijst producten op de BoomBoom pagina van de Marmitek website. 

MERK

EDITORS' CHOICE