ARTIKEL

Gevleugelde X-fi-verschijning Natalia Ivashina

Redactie HiFi.nl | 06 oktober 2012

In de aanloop naar de X-fi Show van afgelopen weekend (verslag hier, alle aanwezige partijen daar) schreven we ook over pianiste Natalia Ivashina, die samen met cellist Lucas Bunge mini-concerten verzorgde op een vleugel van Henk Hupkes. Op haar website verscheen deze week een terugblik op deze muzikale luistersessies.

Het was de eerste keer dat er liveconcerten verzorgd werden op de X-fi show; organisator Caspar Bunge besloot zijn bezoekers te trakteren op zes mini-concerten van ongeveer een half uur.

Natalia Ivashina (23) bracht samen met Cellist Lucas Bunge (83) prachtige muziekstukken ten gehore in vier duo-concerten. Zij speelden werken van Pjotr Tsjaikowski, Anton Arenski en Joaquin Nin. Bovendien werd speciaal voor deze liveconcerten een schitterende Henk Hupkes vleugel ter beschikking gesteld. Je kunt het volledige verslag hier lezen.

Een aantal van de concerten is live opgenomen door STS Digital. De kans is aanwezig dat een deel van het audiomateriaal binnenkort op internet terug te luisteren zal zijn. Voor informatie over pianiste Natalia Ivashina, kun je kijken op haar website of haar Facebookpagina.


EDITORS' CHOICE