NIEUWS

Live muziek tijdens de X-fi show

Redactie HiFi.nl | 21 september 2012

Tijdens de X-fi High End Audio Show op 29 en 30 september kun je noviteiten bekijken en beluisteren van veel merken en importeurs. Maar naast muziekweergave op high-end niveau in de vele luisterkamers van de Koningshof, kun je op de X-fi show ook genieten van live muziek!

Pianiste Natalia Ivashina (Rusland) en cellist Lucas Bunge (Nederland) gaan samen speciaal voor de bezoekers een aantal mini concerten verzorgen tijdens de X-fi show. Deze professionele musici geven op beide show-dagen meerdere keren een bijzonder recital in kamer 3. Natalia speelt bekende klassieke muziekstukken op een bijzondere Nederlandse piano gebouwd door Henk Hupkes. 


Natalia Ivashina - Bron 

De organisatie raadt iedereen aan om even een rustmoment te pakken en live te ervaren waar het allemaal om draait bij de hifi hobby; het genieten van mooie muziek! 

Extra genieten: STS Digital heeft voorgesteld om een live-opname te maken van één van de concerten die Natalia in de Baroniezaal geeft gedurende de X-fi showdagen. Deze opname wordt via een hoogwaardige digitale verbinding rechtstreeks doorgestuurd naar de luisterruimte van Metrum Acoustics. Daar zal de nieuwe HEX Dac de aangeleverde data converteren en doorgeven aan de demoset. Zo kan de live-opname tegelijkertijd digitaal beluisterd en beoordeeld worden.

Voor meer informatie over Natalia Ivashina kun je haar website bezoeken of ga naar Facebook. Je kunt ook kijken op de website van STS Digital.

Voor meer informatie kun je terecht bij info@x-fi-audioshow.nl, de X-fi audioshow website en HiFi.nl/X-fi voor updates.

Bovendien is de show ook op Facebook en Twitter (#xfishow) terug te vinden.


EDITORS' CHOICE