Bowers & Wilkins lanceert Panorama 2 Soundbar

Redactie HiFi.nl | 02 oktober 2012 | Bowers & Wilkins

Daar is-ie, de toch stiekem wel langverwachte opvolger van de Panorama soundbar van Bowers & Wilkins. De nieuwe Panorama 2 biedt een sterk verbeterde akoestische weergave in vergelijking met het originele model. Bovendien is de Panorama 2 voorzien van de nieuwste HDMI-aansluitingen, waar de eerdere versie niet over beschikt.

Televisies worden dunner en lichter, maar dit gaat vaak ten koste van de geluidskwaliteit. Bowers & Wilkins geeft het geluid een nieuwe impuls met de Panorama 2. Deze vernieuwde soundbar bevat dezelfde technologie als de 800 Diamond Series, de referentie luidsprekers die wereldwijd gebruikt worden bij gerenommeerde opname studio’s.

Met vernieuwde drive units biedt de Panorama 2 een helder en gedetailleerd geluid en, dankzij de toepassing van twee woofers, een verbeterde laagweergave. Alle drive units worden aangestuurd door krachtige klasse D versterkers, die een gezamenlijke output leveren van 175 watt.

De Panorama 2 heeft een verbeterd gebruiksgemak dankzij HDMI aansluitingen. De drie HDMI-ingangen en een enkele HDMI-uitgang maken het mogelijk om de Panorama 2 als centraal systeem te installeren in een home entertainment opstelling. Een review exemplaar is inmiddels onderweg, dus we weten binnenkort zeker te vertellen hoe het nieuwe model klinkt.

De Panorama 2 volgt het eerdere model op, dat we al eens uitgebreid testten

De Bowers & Wilkins Panorama 2 is beschikbaar vanaf oktober 2012 voor de prijs van 2000 euro. Voor meer informatie over Bowers & Wilkins ga je naar de website, en kijk ook eens op onze Special Page.

MERK

EDITORS' CHOICE