NIEUWSMagico

Magico Q7 show bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 25 oktober 2012 | Magico

Rhapsody gaat de Magico Q7 in het zonnetje zetten op zaterdag 13 oktober en 27 oktober. Zij hebben gekozen voor twee verschillende sets. De eerste set op zaterdag 13 oktober bestaat uit de voorversterker model 300 van Zanden in combinatie met hun mono eindversterkers model 9600. Zaterdag 27 oktober staat de Q7 opnieuw in het zonnetje, samen met de dCS Vivaldi.

Het digitale gedeelte is geheel in handen van het nieuwe referentiesysteem van dCS Vivaldi. Rhapsody: “Wij kunnen u beloven dat dit op digitaal gebied nog nooit vertoond is, uniek op elk gebied. De Vivaldi bestaat uit vier componenten en we kunnen het dan ook niet echt klein noemen.”  Je kunt hier meer lezen over de dCS Vivaldi.

"Het was niet alleen de Q7 die zoveel bewondering oogstte," zo laten Harry en Michael weten, "maar vooral ook de Vivaldi dCs cd-speler, DA-converter, Clock en upsampler. Voor ons is de Q7 van Magico op dit moment de beste speaker die wij ooit gehoord hebben."

De Vivaldi dCS heeft bij hen hetzelfde effect geoogst. Waarom is deze Vivaldi dCS zo bijzonder? "Omdat wij voor het eerst bij onze eigen opnames (Turtle Records) de microfoonvoet kunnen horen. Dit betekent dat de originele opname in vergelijking met de Vivaldi dCS cd-speler geen enkel verschil oplevert. Geen enkele cd-speler van welk merk dan ook heeft dit ooit laten horen. Dus twee producten die voor ons een kwantumleap veroorzaken." 

Deze twee superieure producten worden op zaterdag 27 oktober gecombineerd met de Pass Labs referentielijn, de XP-30 voorversterker en de uit vier componenten bestaande XS-300 mono eindversterkers. Kortom: gewoon achterover zitten, luisteren en ervaren! Rhapsody heet je van harte welkom.  

Showtijden
Zaterdag 27 oktober van 10.00 – 16.00 uur. 

Rhapsody
Borneolaan 25 
1217 GX Hilversum 
E: info@rhapsody.nl
T: +31 (0)35 628 46 44
Website

MERK

EDITORS' CHOICE