NIEUWSAudioAanZee

De Premium Flow en Ultra Flow streamers

Redactie HiFi.nl | 28 september 2012

Weet je nog dat AudioAanZee een naam zocht voor hun eigen high-end streamer, die in twee uitvoeringen verschijnt? Welnu, the search is over. AudioAanZee stelt aan je voor: de Premium Flow & Ultra Flow.

De CD voor de beste naamsuggesties is inmiddels op weg naar Johan uit Schagen en Serge uit Amstelveen, zo laat AudioAanZee ons weten. Tijdens een eerdere show is de streamer al aan de tand gevoeld en AudioAanZee was niet helemaal tevreden over de Premium versie. Na afloop werd deze voorzien van de voeding van de Ultra met een prima resultaat tot gevolg. Vanaf heden is dus ook de Premium voorzien van een high-end voeding.

De streamer van AudioAanZee bestaat uit kwaliteits componenten die ‘met audiofiele zorg zijn samengesteld’, zoals ze zelf aangeven. De kast (verkrijgbaar in zwarte of zilveren uitvoering) is gemaakt van aluminium en er is een high-end externe voeding zonder ventilator. Een volautomatische CD ripper inclusief album foto’s en titels (mits in online database) en Linux software zijn aan boord.

Bediening gaat middels Tablet PC, smartphone of laptop/PC. De Premium Flow kost 899 euro, de Ultra Flow valt met zijn adviesprijs van 1599 euro in een wat hoger prijssegment. Voor meer informatie kun je kijken op de website van AudioAanZee, waar je brochures vindt met meer productdetails.

De Premium Flow is vanaf 1 oktober bij AudioAanZee te beluisteren, de Ultra Flow is medio oktober luisterklaar. Tijdens de show op 13 oktober kun je de streamers zelf aan de tand gaan voelen! AudioAanZee laat weten dat zij de eerste bestellingen inmiddels al binnen hebben.

AudioAanZee
Achterbinnenhaven 110
1781 BG Den Helder
E: info@audioaanzee.nl
T: 06-40361998
Website


EDITORS' CHOICE