NIEUWSAudioAanZee

AudioAanZee zoekt naam voor streamer

Redactie HiFi.nl | 13 september 2012

Al eerder lieten we je weten dat AudioAanZee op zaterdag 15 september een show organiseert die in het teken staat van streaming en de platenspeler. Nu maakt de specialist uit Den Helder bekend dat er nog een primeur zal zijn…

AudioAanZee toont namelijk hun eigen high-end streamer/server, ontwikkeld door twee audiofielen met veel streaming ervaring.  Er komen twee uitvoeringen; de .....Premium en de .....Ultra. Nu denk je vast: waarom de puntjes? Evert en Arien van AudioAanZee zijn nog druk aan het nadenken over een geschikte naam. Ideeën van lezers zijn van harte welkom, als prijs bieden zij je een audiofiele CD aan. Dus heb je een leuk idee: de contactgegevens vind je op de website en onderaan dit bericht.

Even wat kenmerken van de streamer & server op een rijtje:
- Aluminium kast.
- Gebouwd met A kwaliteit componenten.
- Linux software.
- Geen enkele ventilator wordt gebruikt dus geruisloos.
- Audio uitgang via USB, aparte DAC benodigd.
- Bediening middels Tablet PC of smartphone, niet meegeleverd.
- Minimaal 1 Tb harddisk en/of SSD.
- Volautomatische CD ripper inclusief album foto’s en titels.
- Ook te bedienen met een andere PC op jouw netwerk.
- Twee uitvoeringen die naar wens zijn aan te passen en te upgraden.

De Premium wordt leverbaar vanaf 899 euro zoals hierboven beschreven. De Ultra wordt leverbaar vanaf 1599 euro waarin veel aandacht is besteed aan voedingen, filters, demping, USB uitgang enz.

Aanstaande zaterdag is het prototype de .....Ultra tijdens de show te bewonderen. AudioAanZee richt weer twee luisterruimtes in en aan de catering wordt ook gedacht. Veel producten die ook op de komende X-fi show zijn te bewonderen kun je nu al bij hen beluisteren.  

AudioAanZee
Achterbinnenhaven 110
1781 BG Den Helder
E: info@audioaanzee.nl
T: 06-40361998
Website


EDITORS' CHOICE