NIEUWSAnthem Audio

Anthem en Anthem Statement naar Penhold

Redactie HiFi.nl | 26 september 2012 | Anthem Audio

De vermaarde merken Anthem en Anthem Statement komen naar Nederland. Penhold BV laat weten per direct importeur te zijn geworden van deze Canadese namen. De ingezonden mededeling vind je hieronder.

Penhold B.V. te Geldermalsen door de Canadese fabrikant van Anthem en Anthem Statement, Sonic Frontiers International, is uitgekozen om haar producten op de Nederlandse markt te vertegenwoordigen. Penhold is sinds haar oprichting in 1975 gespecialiseerd in de import en distributie van de betere apparatuur voor de weergave van beeld en geluid. Andere merken die zij succesvol in haar portfolio heeft zijn ondermeer Beats By Dr. Dre, Elac en Monster.

Al meer dan 2 decennia ontwikkelt en produceert Sonic Frontiers International onderscheidende en prijswinnende high-end audio/video apparatuur voor muziekweergave en home theater. Haar apparatuur wordt op alle gebieden van muziekweergave toegepast en wereldwijd verkocht onder de merknamen Anthem en Anthem Statement- het beste op het gebied van high-end audio/video weergave.

Anthems producten geven iedere keer het gevoel ‘erbij’ te zijn als je naar je favoriete muziek luistert of de sensatie beleeft van je surround-sound home theater. Anthems reputatie in analoge en digitale ontwerpen wordt geroemd en haar producten ontvangen met grote regelmaat industrieonderscheidingen en worden geprezen in de meest vooraanstaande tijdschriften. Wereldwijd wordt Anthem gezien als de keuze van kenners op het gebied van muziekweergave en home entertainment.

Anthem streeft naar het ontwikkelen van high-end producten zonder een high-end prijskaartje. Haar succes wordt geïllustreerd door een onophoudelijke reeks van onderscheidende producten die op het gebied van prestatie nieuwe referenties neerzet ongeacht de prijs. Het verschil dat Anthem maakt is echt hoorbaar in ieder product dat door haar wordt gemaakt.

Zo ook in haar lijn van betaalbare AV-receivers welke in termen van geluidskwaliteit een nieuwe maatstaf in hun prijsklasse neerzetten. Niet in de laatste plaats door het in eigen huis ontwikkelde kalibratiesysteem ARC (Anthem Room Correction), dat internationaal al vele loftuitingen ten deel is gevallen.

Andere merken welke door Sonic Frontiers International worden gevoerd zijn ‘Paradigm’, ‘Paradigm Shift’ en ‘Martin Logan’.

Penhold B.V.
Poppenbouwing 56-58
4191 NZ  Geldermalsen
Tel: 0345-588080
Fax: 0345-588085
www.lookenlisten.nl    

MERK

EDITORS' CHOICE