New Music 2012: Latham Audio


Redactie HiFi.nl | 26 september 2012 | Chord Company (The)

Ook dit jaar zal Latham Audio deelnemen aan de grootste audioshow van België. Uiteraard hebben ze weer veel nieuws te melden. Zo staat er een aantal actieve demo’s op de planning die inhaken op de Future of Hifi Roadshows van afgelopen lente.

Naim Audio
Een deel van de A-B demo’s zal gaan over de de nieuwe generatie netwerkspelers. Vragen die daarbij centraal staan zijn onder andere: Wat zijn de verschillen in geluidskwaliteit tussen de modellen en welke kwaliteitverbetering kun je verwachten bij een voeding? Ze laten het je graag horen.

 

Verder wordt er een aantal nieuwe producten van Naim gepresenteerd. Nieuw is de NaimUniti 2, NAC-N 172 XS en de vernieuwde CD5si cd-speler. Uiteraard zullen de eerder dit jaar gepresenteerde producten zoals de SuperUniti en de NDS netwerkspeler ook vertegenwoordigd zijn.

Neat Acoustics
Nieuw voor dit jaar is de kleine IOTA luidspreker. Deze luidspreker is bijzonder compact, heeft een inhoud van slechts 2,6L en een gewicht van slechts 4kg. Ideaal voor kleine kamers of voor plekken waar een grote luidspreker niet is gewenst. Vergeet dus zeker niet je vrouw mee te nemen naar deze kamer!

Ultrasone AG
Ultrasone staat op het punt om een flink aantal nieuwe modellen te introduceren. Nieuw voor Ultrasone zijn de toevoeging van high-end in-ears aan het assortiment. Deze modellen staan garant voor een hoogwaardige muziekweergave. Bij het topmodel is het tevens mogelijk om de kabel te verwisselen. Andere nieuwe modellen zijn de Signature DJ, een high-end DJ hoofdtelefoon. Verder zijn er twee nieuwe uitvoeringen van de Edition 8 genaamd Romeo en Julia.

Well Tempered Lab
Voor de eerste keer laten ze de nieuwe Versalex horen. De Versalex is het nieuwe topmodel van de Nieuw-Zeelandse fabrikant van hoogwaardige draaitafels. Natuurlijk voorzien van het eigenwijze maar zeer doeltreffende golfbal ontwerp.

The Chord Company
Weer een primeur: je kunt als eerste kennis maken met de gloednieuwe Sarsen luidsprekerkabel. Latham verwacht dat deze kabel ondanks zijn bescheiden prijs het zeer goed zal doen in diverse vergelijkingstests. Uiteraard laten ze je ook kennis maken met de toplijn van The Chord Company, genaamd Sarum.

Dynavector
Bij Dynavector laten ze je graag kennis maken met de vernieuwde P75 Mark3. Deze compacte phono voorversterker is al jaren topper in zijn prijsklasse. Wij zullen deze gebruiken in combinatie met de WTL Versalex. Je kunt Latham Audio bezoeken in kamer Rosewood op het tweede level. Het volledige programma zal tijdig worden gepubliceerd op de website van Latham Audio. Zorg dat je op tijd bent, want vol is vol!

De New Music Hifi Show vindt plaats op 6 en 7 oktober in Dolce La Hulpe Brussels in de Belgische hoofdstad.

EDITORS' CHOICE