NIEUWSSonos

New Music 2012: Sonos


Redactie HiFi.nl | 25 september 2012 | Sonos

Sonos komt in full force naar de New Music Belgian Hifi show, die op 6 en 7 oktober plaats vindt in de Dolce La Hulpe Brussels, in de Belgische hoofdstad. Het gehele Wireless HiFi Music System is aanwezig, in maar liefst twee zalen: de Ebene en de Ginko zaal.

Tijdens de New Music show kun je het gehele assortiment van Sonos bekijken en beluisteren, waarmee je overal in huis draadloos muziek kunt streamen. Of zoals ze het zelf omschrijven: “Van WiFi naar HiFi.” Onlangs werd de SUB toegevoegd, die je draadloos kunt verbinden met andere telgen uit de Sonos familie om de set compleet te maken.


De SUB gespot in blinkend zilver tijdens de IFA - ©Jochem Geerdink

Zo kun je de SUB bijvoorbeeld verbinden met de Sonos PLAY:5, de alles-in-één Zone-Player die vijf speakers herbergt. Of sluit het jongere broertje, de PLAY:3, beter aan bij je draadloze wensen. Zoals zijn naam al doet vermoeden is die in het bezit van drie geïntegreerde speakers aangedreven door drie digitale versterkers. Allen zijn te bedienen met je computer, smartphone of tablet met de apps die beschikbaar zijn voor iDevice en Mac, PC en Android. 

Meer weten over Sonos? Op HiFi.nl vind je de Sonos Special Page. Je kunt natuurlijk ook even kijken op de website van SonosDe New Music Belgian Hifi Show is ook dit jaar weer op poten gezet door AudioVideo2day in samenwerking met New Music Brussel.

Showinformatie
New Music Belgian Hifi Show
Zaterdag 6 en zondag 7 oktober
Op beide dagen open van 10.00u tot 18.00u.
Locatie: Dolce La Hulpe Brussels
Meer informatie: AudioVideo2day of New Music

De entree is gratis en er zijn 600 gratis parkeerplaatsen. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen rijden er pendelbussen naar de show.

Kijk voor meer informatie op de New Music Special Page op HiFi.nl

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »