REVIEWVifa

Vifa Sense

Bij het kiezen van een hometheater set zijn er drie mogelijkheden. Als eerste kan je een set geheel zelf samenstellen. Op basis van geschreven informatie en luisteren naar diverse componenten bij even zovele audiodealers kom je tot je ideale set. Veel van dit uitzoekwerk kun je ook laten doen door een vertrouwde dealer en dan kun je je laten leiden door zijn ervaring en expertise. En als derde mogelijkheid kun je kiezen voor een set die door de fabrikant is samengesteld. Een voorbeeld van de laatste optie is het hier besproken Vifa Sense Home Theatre.

Vifa, de naam klinkt bij de meeste audioliefhebbers heel bekend in het gehoor. Niet zo verwonderlijk want het Deense Vifa is al sinds 1933 leverancier van vermaarde luidsprekerunits. Veel andere merken gebruiken met trots de Deense drivers voor hun producten en met succes. Dit Vifa heeft zich recent tot doel gesteld om hetzelfde niveau dat hun luidsprekers hebben ook te bereiken in hun nieuwe lijn elektronica.

Dit is niet het enige uitgangspunt, ook wil Vifa het mogelijk maken een uitstekend 2- kanaals systeem te integreren met een multi-kanaals thuis theater. De luisteraar moet zich niet bewust zijn van de onderliggende techniek, maar zich enkel richten op het genieten. Dus het Vifa systeem moet een kwalitatief hoogstaand systeem zijn dat niet een 2-kanaals set is die meerkanaals erbij doet of een meerkanaals systeem dat toevallig ook stereo kan weergeven. We zijn benieuwd of Vifa deze doelstelling waar maakt.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE