NIEUWSOnkyo

AirPlay via nieuwe Onkyo dock


Redactie HiFi.nl | 20 september 2012 | Onkyo

We konden op de IFA 2012 al een aantal nieuwe producten bekijken en nu is er al weer een nieuwe telg aan de Onkyo familie toegevoegd. Met de DS-A5 dock van Onkyo voeg je draadloze AirPlay technologie toe aan je aangesloten hifi en/of home cinema systeem. Zo kun je met de nieuwe dock bijvoorbeeld muziek streamen naar je Onkyo AV-receiver, zelfs als het een ouder model betreft dat geen AirPlay, USB of ethernet mogelijkheden heeft.

De dock is Wi-Fi gecertificeerd en compatible met de meeste iPod, iPhone en iPad modellen. Wanneer het apparaat is gedockt, kan een digitale audio-uitgang worden gebruikt om rechtstreeks signalen over te brengen naar de DAC van de receiver voor helderder geluid. Een video-uitgang op de DS-A5 maakt het gemakkelijker dan ooit om foto's en video te bekijken op het grote scherm met kamervullend bioscoopgeluid. Ook kun je via AirPlay draadloos streamen vanaf de iTunes bibliotheek op je computer.

Via de geleverde Remote Interactive (RI) kabel kun je de dock verbinden met een Onkyo AV-receiver en kun je het systeem snel opstarten. Je hoeft alleen op het AirPlay icoontje te klikken op je iOS device. Ook handig: je kunt de afstandsbediening van de receiver gebruiken om de dock te bedienen. Met de DS-A5 dock kun je niet alleen je Onkyo AV-receiver voorzien van Airplay maar ook andere geselecteerde audioproducten.

De Onkyo DS-A5 Dock is verkrijgbaar voor 179 euro. Kijk op de website van Onkyo voor meer informatie.

Onkyo heeft een Special Page op HiFi.nl

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »