NIEUWS

Weekend tips

Redactie HiFi.nl | 15 september 2012

Wanneer je vandaag nog geen plannen hebt, hebben wij een aantal tips voor je. Zo zijn er vandaag drie shows. Een bij AudioAanZee in Den Helder, het jubileum van JK Acoustics/Ketelaar en een vinyl show bij Festina Lente.

Bij AudioAanZee staat de dag in het teken van streaming en de platenspeler. Dit zal gebeuren met een laptop en memoryplayer. Ook worden er DAC’s van AudioQuest, AMR, Audio Block en ADL gebruikt. Ook aanwezig zijn de nieuwe Clearaudio Concept met MM element platenspeler en de DragonFly USB DAC. Natuurlijk wordt de rest van het assortiment niet vergeten en ook hiermee wordt gedemonstreerd.

JK Acoustics en Ketelaar Hifi bestaan al vanaf 1977. Ter ere van dit jubileum zijn er vandaag verschillende aanbiedingen en acties. Zo zijn de JK Acoustics luidsprekers taxfree en maakt elke bezoeker kans op een set JK Style luidsprekers.

Ook voor de vinylliefhebber is er wat te doen vandaag. Zo houdt Festina Lente een open dag in hun huisshowroom, waar maar liefst 13.000 lp’s te vinden zijn. 


EDITORS' CHOICE