NIEUWSDagetti

Dagetti presenteert tv-meubellijn Elements

Redactie HiFi.nl | 20 maart 2012 | Dagetti

Het Italiaanse merk Dagetti presenteert een nieuwe lijn tv-meubels met de naam Elements. De nieuwe meubels zijn voorzien van strakke, pure lijnen en hebben een luxe afwerking.

Het ontwerp van de Elements meubellijn trekt de aandacht dankzij de toepassing van de luxe gebruikte materialen. De buitenzijde is in zijn geheel afgewerkt met gehard glas, gecombineerd met hout.
 Elements is een zogenaamd flexibel tv-meubel dat volledig naar eigen smaak samengesteld kan worden. Het meubel bestaat uit een basismodule van 130 cm breed en indien gewenst kan deze met één of twee zijmodules met een breedte van 65 cm uitgebreid worden, ofwel met nogmaals een basismodule. De meubels zijn geschikt voor tv-schermen vanaf 32” tot en met 55”.

Het tv-meubel van Dagetti Elemements is aanpasbaar aan de wensen van de gebruiker. Er kan gekozen worden voor lichte tinten zoals wit en houtnerf eiken. Maar ook voor een donkere tint als zwart. Een combinatie daarvan is ook mogelijk. De afmetingen van het meubel kunnen worden aangepast aan woon- of slaapkamer.

AV-apparatuur kan gemakkelijk geplaatst worden in de ruime kast en lades. Tijdens het tv-kijken hoeft de consument niet afgeleid te worden door flikkerende lampjes van de dvd-speler, want dankzij het infrarood-systeem kan deze apparatuur ook met gesloten deuren worden bediend. De indeling van het meubel is gericht op gebruiksgemak. Zo zijn lades voorzien van het zogenaamde ‘push-to-open’-systeem, waarmee ze gemakkelijk geopend kunnen worden.

Het tv-meubel Elements is verkrijgbaar vanaf 799 euro. De nieuwe serie Elements van Dagetti is vanaf nu te bezichtigen in de 1400m2 grote showroom bij Havoned in Putten.

Zie de website van Havoned voor meer informatie. 


EDITORS' CHOICE