NIEUWSAldenkamp

Nieuw van Havoned: Aldenkamp by Munari

Redactie HiFi.nl | 14 januari 2011 | Aldenkamp | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

Havoned BV, de grootste importeur van audio- en videoaccessoires in de Benelux, introduceert de nieuwe Aldenkamp by Munari meubelcollectie.

Aldenkamp is een heuse trendsetter als het gaat om succesvol audio- en videomeubelontwerp. Het accent bij de nieuwe Aldenkamp by Munari serie ligt op design met een Italiaanse inslag. Met het toevoegen van de Munari serie aan het productportfolio verbreedt Aldenkamp haar horizon.

Collezione Milano
De Aldenkamp by Munari serie staat voor een strak en elegant design. Het gesloten ontwerp van deze serie zorgt ervoor dat je AV-apparatuur netjes aan het oog wordt onttrokken. Het middelste gedeelte van de glazen klep is daarbij infrarood doorlatend zodat je de apparatuur gewoon op afstand kunt blijven bedienen. De onzichtbare wieltjes van het meubel verhogen je comfort en met de optionele draaikolom bezorgt je jezelf volledige flexibiliteit in je kijkpositie.

Deze nieuwe serie is leverbaar in vier verschillende kleuren en biedt daarom voor ieder wat wils. Kies je bijvoorbeeld voor trendy wit of zoek je de warmte op van Italiaans Rosso? Er kan ook worden gekozen voor zwart of grijs.

Collezione Venezia
De ontwerpteams van Munari en Aldenkamp hebben hun krachten gebundeld in de Venezia lijn van Aldenkamp by Munari. Combineer traditie met Italiaanse vindingrijkheid en dan is dit het resultaat. Ook bij dit ontwerp kunt je de componenten gemakkelijk uit het zicht verbergen zonder de functionaliteit van je afstandsbediening te verliezen. De Venezia collectie is verkrijgbaar in zwart, wit en rood.

De Aldenkamp by Munari collectie is vanaf heden te bezichtigen in de grote showroom bij Havoned in Putten. Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

Kijk op de website van Havoned voor meer informatie.

MERK

EDITORS' CHOICE