NIEUWS

New Music 2012: More Music

Redactie HiFi.nl | 18 september 2012

More Music is niet van plan om zich te laten kisten door de concurrentie op de New Music Show en daarom komen ze op de proppen met heel wat primeurs. Ze beloven hifi-producten waarvan de gehoormatige kwaliteiten even verfijnd zijn als de techniek. Op de beurs pakken ze uit met de merken Avalon, Pass Labs, Aurender, dCS en Shunyta, als hun partners in crime om topproducten voor te stellen.

Als eerste wereldprimeur mogen we kennis maken met de Avalon Compás. Over deze mysterieuze luidspreker is buiten de naam nog niet veel bekend, al zou hij zich plaatsen tussen de Eidolon en de Time. Voor meer informatie zul je moeten afzakken naar de More Music stand, waar al de topkwaliteiten van deze nieuwe luidspreker onthuld worden.

Pass Labs heeft met de XP-30 voorsterker een Europese primeur op zak. Deze is waarschijnlijk de beste voorsterker die het merk ooit gemaakt heeft met een betere sound, minder lawaai, minder overspraak en minder vervorming. Ook met de Pass Labs XS-300 Mono eindversterkers hebben ze een Europese primeur in de aanbieding. Deze monoblok modellen leveren 300 en 150 Watt en gebruiken een dubbel gestapeld chassis. Hiermee kun je rekenen op lagere elektromagnetische ruis en twee keer zoveel opslag capaciteit.


Pass Labs XP-30

Aurender pakt opnieuw uit met een wereldprimeur met de W10 Music Storage and Playback System met Clock aansluiting. Klinkt veelbelovend en om meer te weten te komen over deze nieuweling zullen we nog even geduld moeten uitoefenen tot dit op de New Music Show voorgesteld zal worden.

dCS lanceert als Europese primeur de Vivaldi Digital Playback System, een nieuwe vier-box reeks dat de top van hun 'geen compromis' aanpak van product design vertegenwoordigt.  Bestaande uit een aparte Digitaal naar Digitaal upsampler, CD / SACD-Transport, DAC en Master Clock in een krachtig maar elegant industrieel ontwerp, belooft Vivaldi ongeëvenaarde klank en gemeten prestaties door gebruik te maken van de nieuwste baanbrekende technologie van dCS.

 
dCS Vivaldi 

Verder spotten we ook nog primeurs bij Shunyata op vlak van lichtnet filters en bekabeling, met MIT bekabeling, een Primare MM30 media module en een Moon Mind streamer.


Primare MM30

Zorg dat je erbij bent als al deze primeurs de wereld ingestuurd worden op de stand van More Music!

De New Music Belgian Hifi Show is ook dit jaar weer op poten gezet door AudioVideo2day in samenwerking met New Music Brussel.

Showinformatie
New Music Belgian Hifi Show
Zaterdag 6 en zondag 7 oktober
Op beide dagen open van 10.00u tot 18.00u.
Locatie: Dolce La Hulpe Brussels
Meer informatie: AudioVideo2day of New Music

De entree is gratis en er zijn 600 gratis parkeerplaatsen. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen rijden er pendelbussen naar de show.


EDITORS' CHOICE