NIEUWS

Gratis naar de X-fi show 2012

Redactie HiFi.nl | 11 september 2012

Op HiFi.nl heb je al veel kunnen lezen over de derde X-fi High End Audio Show, die plaats zal vinden op zaterdag 29 en zondag 30 september in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. Je kunt verzekerd zijn van een flinke portie hifi. En nu kun je er zelfs gratis heen, want HiFi.nl geeft twee kaarten weg via Facebook!

De X-fi show is dit jaar groter dan ooit, met nog meer deelnemers, vele nieuwe producten en primeurs, live muziek, en nog veel meer. De X-fi show is geen statische tentoonstelling, maar een gezellig en levendig evenement in een sfeervolle omgeving waar de ultieme muziekbeleving voorop staat. Op HiFi.nl vind je de X-fi Special Page, waar je kunt zien welke merken en importeurs aanwezig zijn en wat zij precies meenemen. Wil je er graag naar toe? HiFi.nl mag twee gratis kaarten weggeven. 


Klik op de afbeelding om kans te maken op de gratis kaarten

Wat je moet doen
Like dit bericht op Facebook én de Facebookpagina van HiFi.nl en wie weet vallen er binnenkort twee kaarten voor de derde editie van de X-fi High End Audio Show in jouw brievenbus! Kun je al dat moois zelf gaan bekijken en beluisteren. De winnaar krijgt uiteraard bericht van HiFi.nl. 

X-fi High End Audio Show 2012
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
X-fi audioshow website

Openingstijden
Zaterdag 29 september : 10.00 – 18.00 uur
Zondag 30 september   : 10.00 – 18.00 uur

Al het nieuws kun je vinden op de X-fi Special Page van HiFi.nl


EDITORS' CHOICE