NIEUWSMonster

Monster Inspiration hoofdtelefoon

Redactie HiFi.nl | 07 september 2012 | Monster

Monster heeft de nieuwe Inspiration hoofdtelefoon gelanceerd. Laat je inspireren door Monster’s eerste over-ear noice cancelling hoofdtelefoon, die ideaal is voor op reis, thuis of op kantoor.

De actieve noise cancelling zorgt ervoor dat ongewenste omgevingsgeluiden buitengesloten blijven. Desgewenst is het echter ook mogelijk om de actieve noise cancelling uit te schakelen zonder dat dit invloed heeft op de weergave van de muziek. Ook als de batterijen op zijn of als het van belang is om de omgeving te kunnen horen, blijft de weergave van de muziek net zo helder.

Niet alleen het geluid stond centraal, ook aan het design is de nodige aandacht besteed. Er is een verwisselbare hoofdband als accessoire, die verkrijgbaar is in diverse kleuren en materialen. Dit geheel nieuwe concept in het ontwerp van hoofdtelefoons geeft de gebruiker de kans om zichzelf te uiten door het verwisselen van de hoofdband, waardoor de gehele uitstraling van de hoofdtelefoon kan worden aangepast aan elke dag, stemming of gelegenheid.

De Inspiration is verkrijgbaar in titanium en parelwit en er is ook een gelimiteerde zilveren uitvoering. Bij elke Inspiration worden standaard twee verschillende hoofdbanden meegeleverd.

Uiteraard is ook deze Monster hoofdtelefoon voorzien van ControlTalk. Bij de Inspiration worden drie verschillende kabels meegeleverd: één kabel zonder ControlTalk, één kabel met Universal ControlTalk en één kabel met Apple ControlTalk. ControlTalk heeft een ingebouwde microfoon en een answer/end control knop zodat je telefoontjes aan kunt nemen. Het schakelt de muziek automatisch uit als je wordt gebeld. Uiteraard is het ook mogelijk om met ControlTalk de muziek af te laten spelen, te pauzeren of een ander nummer te kiezen. Je kunt er tevens het volume mee regelen.

De Monster Inspiration heeft een verkoopprijs van 299,95 euro. Kijk voor meer informatie op de speciale website. Look & Listen is de importeur van het merk.

HiFi.nl heeft september uitgeroepen tot hoofdtelefoonmaand. Op de Hoofdtelefoon Special Page vind je meer recensies en nieuwtjes.

 

 


EDITORS' CHOICE