NIEUWSQuadral

De stand van Quadral op de IFA 2012

Redactie HiFi.nl | 02 september 2012 | Quadral

Quadral heeft hun stand behoorlijk vol gezet op de IFA 2012, met maar liefst acht series luidsprekers, een versterker en een nieuwe serie subwoofers. Tijd om wat nader kennis te maken dus.

Als eerste is er de Aurum Vulkan VIII. Deze luidspreker beschikt over 250/400 watt veerkracht, waardoor hij, volgens Quadral, goed geschikt is voor ‘soulvolle’ muziek. De subwoofers maken gebruik van een Altima membraan, daarom kan deze luidspreker, volgens Quadral, dan ook prima zonder aparte subwoofer.


©Jochem Geerdink

Naast nieuwe luidsprekers voor bestaande series, introduceert Quadral ook een totaal nieuwe serie, Platinum M. Deze serie bestaat uit de M50, M40, M20 en M10.

 

Ook introduceert Quadral de nieuwe Qube serie subwoofers, bestaande uit de Qube 8 en Qube 10. “Bijzonder aandacht werd besteed tijdens de ontwikkelingsfase om ervoor te zorgen dat de nieuwe generatie subwoofers het niet alleen goed doen in home-cinema system,” vertelt Quadral. “Maar ook muzikaal versterking bieden bij de diepste frequenties.”

De Qube 8 beschikt over 100W/130W en de Qube 10 over 200W/280W. Degene die meer wil zal nog even moeten wachten, want in het voorjaar van 2013 wordt de reeks aangevuld met de 400W Qube 12.


©Jochem Geerdink

Kijk voor meer informatie over alle nieuwe producten op de website van Quadral.


EDITORS' CHOICE