NIEUWSPanasonic

Introducties van Panasonic op de IFA 2012


Redactie HiFi.nl | 01 september 2012 | Panasonic

Natuurlijk is ook Panasonic aanwezig op de IFA 2012. Zij introduceren op de beurs verschillende LCD schermen, hoofdtelefoons en projectoren.

Zo is er de PT-AT6000E Full HD 3D home theater projector, een hele mond vol. Deze projector is in samenwerking gemaakt met verschillende Hollywood filmmakers en heeft, volgens Panasonic, daarom zo’n goed beeld.

Een 220w rode lamp in combinatie met 2400 lumen zorgen ervoor dat de kleuren die geprojecteerd worden veel feller zijn dan bij de meeste projectoren. Om deze kwaliteit nog beter te maken heeft Panasonic ook haar eigen technologieën hierop toegepast, zoals Panasonic’s Pure Contrast Plate technology, Pure Color Filter Pro en Smooth Screen technology.

Verder beschikt de PT-AT6000E over drie HDMI ingangen en is hij VIERA ready. Dit betekent dat verschillende VIERA apparaten aangesloten kunnen worden zonder verschillende afstandsbedieningen.

Ook introduceert Panasonic haar grootste LED tv ooit, de 60-inch SmartVIERA TX-L60ET5. Deze tv speelt zowel 2D als 3D af (te bekijken met de bijgeleverde brillen) en kan 2D ook omzetten in 3D. Ook is de VIERA Connect functie aanwezig. Hiermee kunnen gebruikers genieten van allerlei andere content, zoals video en muziek, naast de standaard films en tv programma’s.

Hiernaast beschikt de TX-L60ET5 ook over WiFi, DLNA, Media Player, VIERA link, Game Mode en vier HDMI ingangen.

Maar natuurlijk is hiermee de stand van Panasonic nog niet gevuld. Ook een nieuwe serie hoofdtelefoons is aanwezig, de HXD serie. Deze serie bestaat uit drie modellen: HXD3, HXD5 en HXD7W.

De HXD3 is de standaard versie van deze serie. Een hoofdtelefoon welke over het oor valt en te koop is in vijf kleuren. De HXD5 is verkrijgbaar in twee kleuren en beschikt over een 40mm driver. De HXD7W heeft hier ook nog een functie bij voor het bellen met mobiel.

Voor degene die niet op de beurs aanwezig kunnen zijn, heeft Panasonic een special gedeelte op de website. Hierop kan iedereen dagelijks een videoverslag zien vanaf de Panasonic stand. 

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »