NIEUWS

Een nieuwe rubriek: de Set van de Maand

Redactie HiFi.nl | 31 augustus 2012

Vanaf 1 september starten we bij HiFi.nl met een nieuwe rubriek: de Set van de Maand. Een dealer stelt een set samen. Via HiFi.nl kunnen onze lezers de set vervolgens aanschaffen met een speciale korting of een aantrekkelijke extra.

De Set van de Maand staat eigenlijk symbool voor waar HiFi.nl voor staat: een brug vormen tussen de hifibranche en de consument. De Set van de Maand geeft een dealer de mogelijkheid om een set samen te stellen en in een artikel met mooie fotografie tekst en uitleg te geven bij zijn keuzes. De set is vervolgens ook de gehele maand in de luisterruimte van de betreffende specialist te beluisteren, zodat je zelf kunt ervaren hoe de gekozen combinatie klinkt, én kunt bepalen of er een goede keuze gemaakt is.

Er was één belangrijke eis bij het samenstellen van de Set van de Maand: er moet een exclusief voordeel zijn voor onze lezers. Bij elke Set van de Maand zorgen we dan ook voor een speciale korting voor de lezers van HiFi.nl. Zo geven we dealers de ruimte om te laten zien wat ze in huis hebben én zorgen we voor extra voordelig luisterplezier voor onze lezers. De eerste Set van de Maand wordt verzorgd door Hi-Fi Klubben. Zij trappen af met een samengestelde combinatie van KEF & NAD. Via HiFi.nl krijg je bij aankoop van de gehele set én een Sonos Connect, én een Dune HD cadeau!


EDITORS' CHOICE