NIEUWSPhilips

Philips grijpt terug naar het roemrijke verleden

Over de stand van Philips op IFA 2012 niets dan goeds. Onze nationale trots presenteert zich formidabel in Berlijn, met een stand die qua formaat niets onder doet voor de gemiddelde MediaMarkt. Maar ook de nieuwe producten die de Eindhovense elektronicagigant op IFA presenteert, mogen er zijn.

Het is haast niet te doen alle primeurs op IFA 2012 hier te bespreken, maar we willen er toch even een paar uitlichten. Allereerst de Fidelio Serie, waaraan Philips niet alleen de Immersive Sound Home theater with 360Sound heeft toegevoegd, maar ook de SoundBar Home theater met Ambisound én de Fidelio Portable Speaker.


Philips Fidelio

In het oog sprong ook de Original Radio, een op het design van de vermaarde Philetta 254 radio gebaseerde retroradio. Het toestel ademt dan wel de jaren ’50 van de vorige eeuw, de techniek is helemaal 2012. De vijf verschillende modellen bieden diverse opties, als een iPhone/iPod dock en DAB+ digitale radio. Vanzelfsprekend zit er ook een FM-tuner in het kekke apparaatje, dat naar verluidt rond Kerst in de winkels moet liggen. De prijs begint naar verluidt op 199 euro.


Philips Original Radio

Philips heeft een speciale site gelanceerd voor alle producten die zij tijdens IFA 2012 laten zien. Zo heeft Philips op het gebied van tv’s bijvoorbeeld de nieuwe reeks 3D-enabled Philips PFL6900 Smart TVs geïntroduceerd.  Ook zijn er twee nieuwe modellen binnen de Philips 9000 series van premium Smart TVs met de naam Philips 46PFL9707 en de Philips 60PFL9607. 

MERK

EDITORS' CHOICE