Tentlabs met Dutch Audio Masters op X-fi

Redactie HiFi.nl | 27 augustus 2012 | Van de Leur Audio

29 en 30 september 2012 wordt in het Koningshof te Veldhoven de X-Fi beurs gehouden. De beurs met de mooiste audioproducten, live muziek en gezelligheid. Een aantal Nederlandse audiomerken hebben de muzikale kwaliteiten gebundeld en presenteren de ‘Dutch Audio Masters’.

Dutch Audio Masters
Dutch Audio Masters is een initiatief van Live Cable, Van de Leur Audio en Doumois DSS. Allen Nederlandse producenten van hoogwaardige geluidsapparatuur. Zij ontwikkelen respectievelijk bekabeling, versterking en luidsprekers voor een luisterervaring op hoog niveau. Het gemeenschappelijke doel is de maximale beleving van muziek en het tentoonspreiden van de ambacht van audio ontwikkeling.

Op de beurs gaan de Dutch Audio Masters in een sfeervolle ruimte laten horen waartoe hun producten in staat zijn. Geniet van muziek uit de opgestelde setup van Nederlandse producten en bekijk ondertussen de producten van alle kanten in de ‘museumhoek’. Beleef de muziek in Nederlandse audio. Het zijn niet voor niets de Dutch Audio Masters.

Guido Tent – Tentlabs
Voor de weergave van digitale audio hebben de Dutch Audio Masters een partner gevonden in Guido Tent met zijn Tentlabs. Nederlands ontwikkelaar van hoogwaardige audio apparatuur, onder andere op het gebied van weergave via digitale media. Guido zal aanwezig zijn met de nieuwe versie van b-DAC, en zijn inmiddels befaamde CD loopwerk. Deze nieuwe DAC betekent een primeur voor het X-fi publiek!

Live Cable
Live Cable zal zijn extreme series bekabeling voor het eerst laten horen. Het extreme binnen de mogelijkheden van bekabeling, het extreme binnen de Nederlandse audio. Ervaar zelf waarom de kabels van Live Cable de kwaliteitsfavoriet is geworden van de Nederlandse luisteraar. Ervaar hoe goede bekabeling het ultieme, het extreme, uit je set haalt.

Doumois DSS
Doumois DSS introduceert op de beurs zijn massief houten vloer staande Lljurk luidsprekers. Hand gebouwde luidsprekers in ons eigen Friesland. Een nog echt ambachtelijk product en met het oor ontwikkeld door musicus Joon Douma. Volgens de fabrikant groots in muzikale weergave, in een puur Hollandse verpakking. Ervaar de muzikaliteit van een door een musicus ontwikkelde luidspreker.Van de Leur Audio
Van de Leur Audio presenteert de 002 buizen voorversterker met fameuze phonotrap en de krachtige dual mono 402 eindversterker. Handgebouwde Nederlandse versterkers die een golf van enthousiasme door de Nederlandse industrie hebben veroorzaakt. Door de pers inmiddels beschreven als muzikale, betrokken en gedetailleerde kwaliteitsapparatuur. Ervaar de nieuwe sensatie in Nederlandse versterking. Je leest er hier meer over.

Voor meer informatie kun je terecht bij info@x-fi-audioshow.nl, de X-fi audioshow website en HiFi.nl/X-fi voor updates.

Bovendien is de show ook op Facebook en Twitter (#xfishow) terug te vinden.

 


EDITORS' CHOICE