NIEUWSBose

Einde van de zomer met Bose


Redactie HiFi.nl | 26 augustus 2012 | Bose

Voor de meeste mensen loopt de vakantie nu toch echt tegen zijn einde. Terwijl het weer er voor zorgt dat we het vakantiegevoel ook al snel vergeten, kunnen we dat nog wel vast proberen te houden door te genieten van de juiste muziek. Omdat ook Bose snapt dat de gemiddelde Nederlander veel onderweg is en achter de computer zit, stuurden ze ze ons daar drie oplossingen voor.

Zo is er het Companion 20 multimedia-luidsprekersysteem. Volgens Bose haar beste computer geluidssysteem met twee luidsprekers. Het systeem beschikt over een bedieningspod waarmee je het systeem harder of zachter kunt zetten en er oordopjes of andere audioapparaten op aan kunt sluiten.

Wanneer je onderweg bent en van muziek wil genieten is er de OE2 hoofdtelefoon. “Het geavanceerde akoestische ontwerp haalt de diepte en de helderheid van je muziek optimaal naar voren,” vertelt Bose. “De smalle hoofdband en oor kussentjes met geheugenschuim staan garant voor perfect draagcomfort.”

Geef je de voorkeur aan in-ears boven on-ears, dan is er de MIE2i hoofdtelefoon. Deze oordopjes spelen je muziek af, en maken het mogelijk gesprekken op je iPhone aan te gaan zonder ze uit te nemen.

Neem ook eens een kijkje op de Bose Special Page voor het laatste nieuws

EDITORS' CHOICE