NIEUWSSamsung

Chef'Special lanceert Samsung dock

Redactie HiFi.nl | 22 augustus 2012 | Samsung

Met een exclusief optreden zorgde de band Chef’Special gisteravond voor een geslaagde lancering van de Samsung Wireless Audio met Dock, dat we op HiFi.nl al uitgebreid hebben getest.

De nieuwste generatie Wireless Audio met dock maakt van je huiskamer een concertzaal, schrijft Samsung in het persbericht dat we vandaag ontvingen. Het topmodel, DA-E750, maakt gebruik van een uniek buizenversterkersysteem.

Lees ook onze recensie van de DA-E750

Buizenversterkers worden onder andere gebruikt door professionele geluidstechnici en ’s werelds topgitaristen. Je geniet daardoor van de meest heldere en natuurlijke klanken mede door de ingebouwde subwoofer en glasvezelspeakers. Gisterenavond werd de Haarlemse band Chef'Special ingezet om het stijlvolle apparaat in de North Sea Jazz Club in Amsterdam te introduceren.

Stijlvolle look, hypermoderne technologie
De stijlvolle houten finish van de DA-E750 verwijst naar de jaren zeventig, maar de technologie is meer dan up-to-date. Via Bluetooth 3.0, AllShare Play en AirPlay kun je draadloos je favoriete muziek streamen van je smartphone, tablet of mediaspeler. Indien je TV dit ondersteunt, is het zelfs mogelijk het geluid van je TV via de DA-E750 af te spelen. Zonder extra kabels en kwaliteitsverlies.

Lees ook onze recensie van de DA-E750

Daarnaast is het mogelijk om via het Dual Docking-systeem in de DA-E750 zowel Samsung GALAXY smartphones als Apple devices te docken. Handig als je bijvoorbeeld vrienden over de vloer krijgt die de playlist via hun eigen merk smartphone willen afspelen op jouw nieuwe Samsung Wireless Audio met dock.

De Samsung DA-E750, DA-E670, DA-E651 en DA-E550 zijn verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs vanaf € 199,- incl. BTW. Het topmodel, DA-E750, kost € 599,- euro.

Lees ook onze recensie van de DA-E750


EDITORS' CHOICE