NIEUWSMagico

Magico bij AudioXperience en op 5 Senses

Redactie HiFi.nl | 22 augustus 2012 | Magico

Dubbel nieuws van AudioXperience vandaag. Symphony Audio zal komend weekend acte de présence geven op het 5 Senses Event in Heeze, én de speciaalzaak is dealer geworden van het door Symphony geïmporteerde Magico.

Symphony Audio brengt 25 en 26 augustus diverse noviteiten mee naar Conferentie Kapellerput te Heeze. Zo is de nieuwe Nagra Jazz voorversterker, de opvolger van de befaamde Nagra PL-L er te beluisteren, die qua oplossend vermogen en dynamiek nog een stap verder wil gaan. Ook aan Vinyl wordt gedacht; de Nagra VPS phono voorversterker staat opgesteld, en er worden platen gedraaid vanaf de Bergmann Magne platenspeler.

AudioXperience en Rhapsody zijn de enige dealers in Nederland van dit schitterende Deense platenspelermerk. Als klap op de vuurpijl zal de onlangs geïntroduceerde Magico S5 als luidspreker dienst doen. De Magico S5 is de eerste telg van de S-serie. De S5 is voorzien van een fraaie gebogen, geextrudeerde aluminium behuizing van 1,25 cm dik met uitgebreide onderhuidse ‘bracing’. Hij weegt 86 kilo en heeft een frequentiebereik van 22 tot 50 kHz en kastafmetingen van 122 cm hoog, 35 cm breed en 38 cm diep. Met gepaste trots kan AudioXperience tevens melden dat zijn vanaf heden Magico dealer zijn!

Symphony Audio is te vinden in zaal De Uitdaging

AudioXperience Five Senses
Zaterdag 25 & zondag 26 augustus
Conferentiehotel Kapellerput
Somerenseweg 100
5591 TN Heeze www.kapellerput.nl 

Kijk ook eens op de website van AudioXperience

MERK

EDITORS' CHOICE