REVIEW

CEC CD3300R en AMP3300R

Ruud Jonker | 01 juli 2006 | Fotografie Fabrikant |

CEC geniet een redelijke bekendheid vanwege de snaar aangedreven cd-loopwerken. In het leveringsprogramma bevinden zich ook een aantal andere interessante apparaten, waaronder de nieuwe CD-3300R cd- speler en de AMP-3300R single ended klasse-A integrated versterker. Na de werkelijk 'bankrekening leegzuigende top apparatuur' van de laatste maanden, staat er nu een hele betaalbare- en bescheiden set in de luisterruimte. Het is van het ene in het andere uiterste, maar het vormt een mooie afbouw naar de stilte van de zomer.

München is de laatste show voor de zomer en je doet daar inspiratie op voor het komende halfjaar. Het betekent altijd een ontmoeting met vele bekenden uit de audio-industrie en je keert dan huiswaarts met een agenda vol afspraken voor nieuwe testen. Traditioneel is de luisterruimte leeg gedurende de zomer en dat biedt ruimte voor wat akoestische aanpassingen.

Het betekent ook een vrij toegankelijk jachtterrein voor de werkster, die haar ideaalbeeld van een stofvrije- en propere omgeving, door het jaar heen danig gefrustreerd ziet door rondslingerende kabels, platen en andere audiofiele parafernalia. Ook de grote container, met uitgebrande buizen, defecte kabels en pluggen, weigerende cd's, bekrast vinyl en alles wat de testen niet overleefd, wordt grondig geleegd. Spullen die niet opgehaald zijn, worden uitgedeeld onder familie en de zomerpiek van vele incidentele vage vrienden.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE