NIEUWSToshiba

New Music 2012: Toshiba TV’s

Redactie HiFi.nl | 20 augustus 2012 | Toshiba

Geen New Music Show zonder Toshiba en haar productengamma. Ben je helemaal into de nieuwe hype van het 3D kijken en heb je geen zin om elke keer een tripje naar de bioscoop in te plannen om een 3D film mee te pikken? Dan komt Toshiba to the rescue en brengt de magie van 3D kijken naar je woonkamer en dat soms zelfs zonder bril. Ga het 6 en 7 oktober beleven tijdens de New Music Belgian Hifi Show.

Ontdek de 55ZL2– 55” Quad Full HD TV, die door Toshiba zelf wordt omschreven als 's werelds eerste 'brilloze' 3D-televisie voorzien van een Quad Full HD beeldpaneel. Met een beelddiagonaal van 55-inch en voorzien van lenticulaire lenzen ervaar je de derde dimensie vanuit maar liefs negen gezichtspunten. Voeg daar nog bij dat de 55ZL2 is uitgerust met een led-verlicht Quad Full HD LCD-paneel dat in 2D-modus een kijkresolutie van maar liefst 3840 x 2160 pixels biedt, ofwel het viervoudige van een reguliere Full HD televisie, en het plaatje is letterlijk compleet.

En Toshiba heeft nog meer 3D pret in de aanbieding met de 46YL875 – 46” Jacob Jensen design TV met autocalibratie. Deze 3D televisie maakt gebruik van de Active Shutter 3D techniek en werkt dus met een ‘actieve’ bril die op batterijen werkt. Elk oog wordt door de Active Shutter 3D-bril om de beurt geblokkeerd, zodat enkel het juiste beeld aan het juiste oog wordt gekoppeld. Doordat die beelden door je grijze massa gecombineerd worden, kunnen we diepte waarnemen.

Ontdek de magische wereld van het 3D kijken bij de stand van Toshiba. Kijk op de website van Toshiba voor meer informatie over de producten. 

De New Music Belgian Hifi Show is ook dit jaar weer op poten gezet door AudioVideo2day in samenwerking met New Music Brussel.

Showinformatie
New Music Belgian Hifi Show
Zaterdag 6 en zondag 7 oktober
Op beide dagen open van 10.00u tot 18.00u.
Locatie: Dolce La Hulpe Brussels
Meer informatie: AudioVideo2day of New Music

De entree is gratis en er zijn 600 gratis parkeerplaatsen. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen rijden er pendelbussen naar de show.


EDITORS' CHOICE