REVIEWInFocus

InFocus In72

Naast onder andere Cambridge Audio, Spendor en Ceratec luidsprekers heeft Dimex Reference Audio Equipment nu ook de distributie van InFocus projectoren onder haar hoede genomen. Onlangs is de nieuwe Play Big projectoren serie uitgebracht. Deze lijn bestaat uit de IN76, de IN74 en de IN72. Deze laatste is een tijdje bij de redactie op visite geweest.

De InFocus IN72 is de instapprojector van de Play Big serie. En om maar gelijk met de deur in huis te vallen: de IN72 heeft een adviesverkoopprijs van 1299 euro. Nu u dit weet, zal ik op een rijtje gaan zetten wat u hiervoor allemaal kunt verwachten.

Specs en mogelijkheden

De IN72 is een DLP projector met een 480p DarkChip2 van Texas Instruments, een zes segmenten kleurenwiel en Pixelworks DNX videoprocessing-technologie aan boord. Hij heeft een resolutie van 854 x 480, een contrast van 2000:1 en een helderheid van 900 ANSI lumen. Verder is hij voorzien van vijf verschillende video inputs: composite, s-video, rca component, DVI en uiteraard HDMI.

De projector heeft een zwart ufo-achtig uiterlijk en rust op een draaivoet. Dit en het feit dat hij beschikt over een shortthrow lens is werkelijk ideaal want hierdoor is de projector zeer flexibel in zijn opstelling. Zo kun je hem makkelijk voor op de koffietafel zetten en door middel van de draaivoet stel je het beeld in op het projectiescherm.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE