NIEUWS

New Music 2012: Nutters Audio

Redactie HiFi.nl | 19 augustus 2012

Nutters Audio laten eveneens hun aanwezigheid gelden tijdens de New Music Belgian Show op 6 en 7 oktober door een reeks topproducten uit het Noorden mee te brengen naar de New Music Show die ze aan hun klanten op een blaadje presenteren. Laat je verleiden door hun uitgebreide keuze aan CD, LP’s en accessoires.

Al hun producten zijn afkomstig van bekende labels, die we alvast even voor je op een rijtje zetten. Zo spotten we Stockfish-Recordings, Reference Recordings, Mobile Fidelity, First Impression Music, AFZ Label, ALR-Jordan gold cd’s, Analogue Productions SACD’s, Speakerscorner Vinyl, Impex gold cd’s, Premotion gold cd’s, Premium XRCD, Universal en Sony K2HD cd’s. Keuze genoeg dus!En dat is nog niet alles, want ze showen ook heel wat nieuwe accessoires zoals dempers en kurkenmaten. Ook de Hifiman magnetostatische hoofdtelefoon zal op de stand gepresenteerd worden.


Hifiman HE-300 hoofdtelefoon

Als sneak peek kunnen we alvast zeggen dat de Hifiman een zeer realistisch klinkende hoofdtelefoon is, die werkt volgens het magnetostatisch principe en dus snel en dynamisch reageert op diverse muzieksoorten. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Hifiman. Wie zeker wil zijn dat er een bepaalde CD of Vinyl op de show te vinden zal zijn, kan deze al reserveren op info@nuttersaudio.nl. Je kunt ook kijken op de website van Nutters Audio

De New Music Belgian Hifi Show is ook dit jaar weer op poten gezet door AudioVideo2day in samenwerking met New Music Brussel.

Showinformatie
New Music Belgian Hifi Show
Zaterdag 6 en zondag 7 oktober
Op beide dagen open van 10.00u tot 18.00u.
Locatie: Dolce La Hulpe Brussels
Meer informatie: AudioVideo2day of New Music

De entree is gratis en er zijn 600 gratis parkeerplaatsen. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen rijden er pendelbussen naar de show.

 
EDITORS' CHOICE